Σχετικά με την εταιρεία μας

11 χρόνια επιτυχημένης υποστήριξης πωλήσ

 

11 χρόνια επιτυχημένης υποστήριξης πωλήσεων για μικρές και μεσαίες εταιρείες!

Ενεργητική υποστήριξη πωλήσεων από ειδικούς και όχι απλή συμβουλευτική!

Οι μεγάλες εταιρείες διαθέτουν ολόκληρα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ στα οποία ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων φροντίζει για το θέμα της απόκτησης νέων πελατών και τη φροντίδα των υπαρχόντων πελατών. Τις περισσότερες φορές οι μικρές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά κάτι τέτοιο.

Η UG VERTRIEB σας παρέχει ένα εξωτερικό τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ. Οι υπηρεσίες και τα μέτρα είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις, τους στόχους και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας. Ως μικρή ή μεσαία εταιρεία, έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε και να εφαρμόσετε μεθόδους πωλήσεων και μάρκετινγκ χωρίς να χρειαστεί να προσλάβετε ακριβούς, δικούς σας εμπειρογνώμονες.

Όλες οι μέθοδοι συντονίζονται μεταξύ τους, ενώ εσείς λαμβάνετε τις υπηρεσίες σε λογική και προσιτή τιμή.

Ακόμη και με έναν μικρό προϋπολογισμό της τάξης μερικών εκατοντάδων ευρώ το μήνα, υπάρχει η δυνατότητα προσέλκυσης νέων ενδιαφερόμενων μερών.

Η UG VERTRIEB ιδρύθηκε το 2010 από τον Uwe Günther.

Ο Uwe Günther είναι ειδικός στον τομέα της απόκτησης νέων πελατών με εμπειρία άνω των 25 ετών. Ήταν υπεύθυνος πωλήσεων σε γνωστές, μεγάλες εταιρείες, κατέχοντας διάφορες θέσεις. Με αυτήν τη γνώση και την εμπειρία, δημιουργήθηκε μια προσφορά παροχής υπηρεσιών για την υποστήριξη των πωλήσεων ειδικά σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ας μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε